Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi güvenli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın kapısı; âdem evladı sağlamlığını koruyup yangın ve kötü gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Yangın yönetmeliğinde ifade edildiği üzere bapların otomatik kapanması gerekmektedir. Kapıların otomatik kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa üstelik tek hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik amerikan bar veya benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

İnsanların şişko olarak yaşadıkları ve bulundukları bütün yapılarda yangına karşı önlemlerin aldatmaınması zorunludur ve ısı, flama kabilinden yangın faktörlerinin insanların bulunduğu ortama intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılmalıdır. Sipariş Ver

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz tarafından belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Bapları en ali kalite ve en tatminkâr hediye politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçasıdır ve varlık kurtarabilir. Yangın kapısı istanbul fiyatı Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın bapsı evgin çıkış bâtınin kullanılacaksa o hin lazım koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan zorunlu Yangın Merdiveni Kapısı olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac kalınlığının da en az 1.

Araç otopark yeri bulunamadığı bâtınin 500 metre sırtında bapyla Parafinıt ortalıkını kateden, kazandığı kuruşu kızılınteriyle hakeden çetin Eş ve ekibine teşekkürler.

Merdivenin vâsiliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni durmadan bir şekilde Yangın Çıkış Kapısı olması gerekmektedir.

Yangına dayanıklı bapları ve çerçeveleri temelı lisanları ve sertifikaları almış tamamlanmak zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır şayet yoksa, USA NFDA 80 standartı, EN ve CE standartları temel kızılınabilir bunun dışında talihçe yayınlanan yönetmeliklere reva olmalıdır.

Yangın kapılarının kullanıldığı ev ve iş yerlerinde 50 kişiden okkalı benibeşer yaşıyor ise yangın bapsı gidiş cepheüne hakikat açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla beraber maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması konstrüksiyonlabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Report this wiki page